Hint Dizileri Öne Çıkan

2021 ile 2022 tarihlerinde hangi hint dizileri gösterime girecek?

2021 ile 2022 tarihlerinde hangi hint dizileri gösterime girecek?


Kanal 7 hint dizilerini Türk izleyicisine sevdirdi. İzleyici merakla yeni hint dizilerini bekliyor. Peki kanal 7 de gösterime girmesi muhtemel hint dizileri hangisi.


Kanal 7 de daha önce Bir Garip Aşk, (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) (IPKKND), Yalancı Bahar (Madhubala), Deli Divane (Sapna Babul Ka Bidaai), Sensiz Olmaz (Rang Rasiya), Tatlı Bela (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir)(IPKKNDEB),İki Yabancı (Saraswatichandra), Zor Sevda (Qubool Hai), Ah Kalbim (Kumkum Bhagya), Kördüğüm (Uttaran), Güz Masalı (Dil Se Di Dua… Saubhagyavati Bhava), Yaralı Kalbim (Geet Hui Sabse Parayi), Benimsin (Beinteeha), İkimizin Yerine (Balika Vadhu), Kördüğüm (Uttaran), Bıçak Sırtı (Swaragini), Masum (Saath Nibhaana Saathiya) hint dizileri izleyici ile buluştu. 


Peki 2021 ile 2022 tarihlerinde Kanal 7 de hangi hint dizileri yayınlanacak? Sizler için kanal 7 de gösterilmesi beklenen hint dizilerinin bir listesini yaptım. İşte o liste.


HUMSAFAR (Can Yoldaşı)


Dizi 2011 ile 2012 yıllarında gösterildi. 
Başrol oyuncuları; Mahira Khan (Khirad Ashar Hussain)
Fawad Khan (Ashar Hussain)
Naveen Waqar (Sara Ajmal)
Atiqa Odho (Fareeda Hussain)


Kanal 7 de 2021 ile 2022 tarihleri arasında gösterilmesi muhtemel olan  Humsafar (Can Yoldaşı) dizisinin konusu ise şöyle: 


Yoksul bir aileden gelen Khirad, annesinin vasiyeti üzerine zengin olan kuzeni Ashar ile evlenir. Fakat Ashar’a küçük yaşdan beri  aşık olan Sara, bu evliliği engellemek için elinden geleni yapar. Tabi evliliği engelleyemez ama pes de etmez bu seferde evliliklerini bozmak için elinden geleni yapar. Humsafar (Can Yoldaşı) aşk, entrika, dram dolu bir dizi. 


PUNAR VİVAAH hint dizi




Punar Vivaah hint dizisinde tanıdık bir yüz var. Geet Hui Sabse Parayi Yaralı Kalbim’de Maan karakterini canlandıran hintli oyuncu Gurmeet Choudhary bu dizide yine başrolde. Punar Vivaah hint dizisi 20 Şubat 2012  ile 17 Mayıs 2013 tarihleri arasında gösterilmiş.


Punar Vivaah dizisinin konusu ise şöyle: 


İlk eşlerini bir türlü unutamayan, Yash ve Arti adında iki gencin kendi hayatlarını bir kenara bırakıp çocukları için evlenirler. İki genç de kendilerini çocuklarına adamıştır. Punar Vivaah hint dizisi dram ve romantiz içeren bir dizidir.  


Kritik koşullar altında birlikte yaşamaya zorlanan bir çiftin duygu ve hislerinin onları nasıl bir araya getirdiğini anlatıyor. İki kızı olan dul Yash ve boşanmış Aarti’nin, farkında olmadan birbirinin kalbine ve ruhuna dokunuyorlar. 

2021 ile 2022 tarihlerinde hangi hint dizileri gösterime girecek?
2021 ile 2022 tarihlerinde hangi hint dizileri gösterime girecek?


ISHQ KA RANG SAFED (Aşkın Rengi Beyaz)



Bu dizide Ah Kalbim de rol alan Mishal Raheja başrolde yer alıyor. Kanal 7 ekranlarında 2021 yada 2022 yıllarında yayınlanması beklenen Ishq Ka Rang Safed dizisi Hindistanda 2015 ile 2016 yıllarında yayınlandı. 


Ishq Ka Rang Safed (Aşkın Rengi Beyaz) dizisinin konusu ise şöyle: 


Eski gelenekleri pek önemsemeyen Viplav’ın, temiz kalpli, genç ve güzel bir dul olan Dhaani ile imkansız ancak tutkulu aşklarını konu alınıyor. Dhaani bir evlilik yapıyor ama ne yazık ki kocası kısa bir süre sonra ölüyor. Dhaani genç yaşında dul kalıyor. Hindistan da dul olmak çok zor. Birçok adet ve geleneğin ortasında kalan Dhaani, Viplav ile tanışıyor. Viplav’ın hayatı, Dhanani ile karşılaşmasıyla hiç düşünmediği bir hal almaya başlıyor.


Dizide Viplav, aşkı ve Hint gelenekleri arasında sıkışıp kalıyor. Çünkü Viplav’ın dedesi Hint adet ve geleneklerinin en önemli savunucularından biri. Dedesine göre dul bir kadının ölü bir kadından farkı yok.


PARDES MEIN HAİ MERA DİL



Dizide Madhubala Yalancı Bahar ve Yaralı Kalbim hint dizisinden tanıdığımız Drashti Dhami başrolde yer alıyor. Hindistanda 2016 ile 2017 yıllarında yayınlanan dizi 170 bölümden oluşuyor. Pardes Mein Hai Mera Dil dizisi en sevilen ve beğeni toplayan dizilerden biri. Kalpleri sevgi ve iyilikle dolu iki insanın hayat öyküleri ve yaşadıkları aşkı anlatan Pardes Mein Hai Mera Dil dizisi’nin kanal 7 de yayınlanması bekleniyor.  


Pardes Mein Hai Mera Dil hint dizisinin konusu ise şöyle: 


Raghav ve Naina adındaki iki  kişinin yurt dışında tanışmaları ile başlayan aşk öyküsünün karşı konulması gerçekten zor bir aşka dönüşmesi konu alınıyor. Fakat Raghav ve Naina’ın mutlu olması için birçok engeli aşmaları ve zorlukların üstesinden gelmeleri gerekiyor.


BAHU BEGUM 



Hindistan’da 15 Temmuz 19 ile 12 Ocak 2020 de gösterilen dizi Romantik, Dram türündeki bir Hint dizisi. Bu dizide de tanıdık bir yüz var. Ah Kalbim dizisinde Purab karakterine hayat veren Arjit Taneja başrolde yer alıyor. 


Bahu Begum Hint dizisinin konusu ise şöyle; 


Azaan’ın annesi Begum Razia oğlunun en iyi arkadaşının kızı Noor ile evlemesini istese de Azaan onu sadece arkadaş olarak görüyor. Azaan aslında Shayra’ya ya aşık. İkilinin aşkı her şeyin üstesinden gelse de bu durum çok uzun sürmüyor. Bu dizide bir aşk üçgeni var.


ISHQ SUBHAN ALLAH



Dizi 14 Mart 2018 ile 2 Ekim 2020 tarihleri arasında gösterildi. Romantik Drama türünde olan Ishq Subhan Allah hint dizisi, dinleri aynı ama farklı görüşe sahip Zara ve Kabeer’in fırtınalı aşk hikayesini konu alıyor. Müslümanlığın temellerini konu alan dizide Zara ve Kabir Kuran’ı farklı yorumlarlar. 


Ishq Subhan Allah Konusu; 


Zara ve Kabir iyi aileden gelen inançlarına bağlı  iki gençtir. İslam konusunda büyükşehirde eğitim alan bu gençler dönüş yolunda tanışırlar. Tesadüf eseri olan bu karşılaşma sonrasında birbirlerinden etkilenseler de aynı konu üzerindeki farklı düşüncelerinden dolayı ilk andan itibaren birbirlerinden nefret etmeye başlarlar. Tesadüfler bununla da sınırlı kalmaz. Zara ve Kabir’in babaları şehrin ileri gelenleri olduklarından dolayı ikisinin evlenmesini uygun görürler. Zara Kabir’in bağnaz düşüncelere sahip olduğunu iddia ederek onunla evlenmek istemez. Ama sonuç olarak ikili evlenir.  


Zara ve Kabir her ne kadar ailelerinin rızasıyla evlenseler de gerçekte iki aile bazı anlaşmazlıklar nedeniyle aralarında muhalefet vardır. Kabir’in babası daha önce büyük gelininin kız kardeşini  Kabir’le evlendirmek için söz vermiştir. Çıkarları doğrultusunda Kabir’i Zara ile evlendirsede aynı zamanda daha önce oğluyla evlendirmeye söz verdiği Rukhsar ile onları ayırmak için planlar yapar. Dizi 586 bölümden oluşuyor. 


KAHAAN HUM KAHAAN TUM (Neredeydik Neredeyiz)



Hindistanda 17 Haziran 2019 ile 14 Mart 2020 tarihleri arasında gösterildi. Dizi 198 bölümden oluşuyor. Neredeydik Neredeyiz hint dizisinin konusu ise şöyle: 


Tesadüfen bir karşılaşma sonucu başlayan aşk dizide konu alınıyor. Kalp cerrahı Dr. Rohit ile TV oyuncusu Sonakshi’ya mektuplaşma sonucu birbirlerini tanıyor. Rohitin Sevgilisi komadayken Sonakshi erkek arkadaşı tarafından aldattımışdır. İkili mektuplar aracılığı ile birbirlerine dertlerini anlatır. Bir araya gelincede birbirlerine aşık olur. Ama peşlerini sorunlar bırakmaz. 

Yorumlar

    • Bencede Tuğba sana katılıyorum canım bence en çok sevilen ve en çok istenen Hint dizilerini verseler daha iyi olur mesela BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN İ YAYINLASINLAR HEM REYTİNGLERİ DE ÇOK EN ÇOK SEVİLEN HİNT DİZİLERİ BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN YENİ HİNT DİZİLERİNE GEREK YOK BANA GÖRE BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN İ YAYINLASINLAR BİZ ZEİN ALİYA KUSHİ VE ARNAVI İSTİYORUZ ZEİN ALİYA BENİMSİN (BEHİNTEHAA) ❤️❤️❤️KUSHİ ARNAV BİR GARİP AŞK ❤️🙏😊😊😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Bencede Tuğba sana katılıyorum canım bence en çok sevilen ve en çok istenen Hint dizilerini verseler daha iyi olur mesela BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN İ YAYINLASINLAR HEM REYTİNGLERİ DE ÇOK EN ÇOK SEVİLEN HİNT DİZİLERİ BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN YENİ HİNT DİZİLERİNE GEREK YOK BANA GÖRE BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN İ YAYINLASINLAR BİZ ZEİN ALİYA KUSHİ VE ARNAVI İSTİYORUZ ZEİN ALİYA BENİMSİN (BEHİNTEHAA) ❤️❤️❤️KUSHİ ARNAV BİR GARİP AŞK ❤️🙏😊😊😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • BENCE EN ÇOK SEVİLEN HİNT DİZİLERİNİ YAYINLARSANIZ DAHA GÜZEL OLUR MESELA EN SEVİLEN HİNT DİZİLERİ BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN REYTİNGLERİ DE ÇOK BENCE EN ÇOK ONLAR HAK EDİYOR BENCE BİR GARİP AŞK VE BENİMSİN İ YAYINLAYIN BİZ ZEİN ALİYA KUSHİ ARNAVI İSTİYORUZ NE OLUR YAYINLAYIN ZEİN ALİYA BENİMSİN (BEHİNTEHAA)❤️❤️❤️KUSHİ ARNAV BİR GARİP AŞK ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏😊❤️🙏🙏🙏😊❤️❤️🙏

  • Bence emin olun siz yayınlanacak yeni hint dizilerini de çok seveceksiniz. Hem bugüne kadar izlediğimiz dizilerin hepsinin de beğenini çok. Ayrıca eski izlediğimiz dizileri yeniden gösterseler, « acaba yarın ne olacak; üfff, en heycanlı yerinde bitdi ya» diye heyecanlanmayacağız. Yani heycan olmazsa, ilerleyen bölümlerde ne olduğunu bildiğimiz için artık o çok sevdiğimiz dizilerin kıymeti bile kalmayacak. Çünkü özelliğini kaybedecek. Örnek: mesela bir müziği çok seviyorsan ve her zaman çok sevmek istiyorsan, tekrar-tekrar dinleyip kıymetini kaçırma.

  • Bence Bahu begum baslamali.kanal 7 lutfan bahu begim dizisini yayilnayin lutfan.benimle ayni pikirde olan warmi.

Yorum Bırakın