Kanal 7’nin yeni hint dizisi Zindagi Ki Mehek Aşk Yakar da başrolde yer alan Mehek karakterini canlandıran Samiksha Jaiswal kimdir? dini, boyu, kilosu, sevgilisi, ailesi, hobileri, skandalları ve daha fazla bilgi
Mesleği: Oyuncu, Model
Ünlü olduğu dizisi “Zindağı Ki Mehek” rolü ‘Mehek’
Boyu: 173 cm
Kilosu: 55 kg
Göz rengi: Koyu kahverengi
Saç rengi Kahverengi
ilk TV dizisi: Zindagi Ki Mehek (2016 yapımı)
Doğum: tarihi 2 Kasım 1991
Yaşı: 2021 tarihine göre 30
Burcu: Akrep
Okuduğu okullar: Kraliçe Okulu, Jamaika Kolej/ Üniversite Eğitimi Multimedya Araştırma Merkezi, Indore yaptı.
Dini: Hinduizm
Hobileri: Dans etmek, Kitap Okumak, Macera Sporları Yapmak
Çocukluğundan beri Sameeksha’nın oyunculuğa büyük ilgisi vardı. Her zaman mesleği olarak oyunculuk yapmak istedi. Amacına ulaşmak için Mumbai’ye gitti, ancak Sameeksha’nın ailesi kararına karşı çıktı ama yine de onları ikna etmeyi başardı. Mumbai’ye geldikten sonra kısa bir süre mücadele etmek zorunda kaldı ve şans eseri ‘Zindagi Ki Mehek’ dizisinde başrolü kaptı ve şimdi sektörün sevilen oyuncularından biri oldu.
Oyuncu Zindagi Ki Mehek Aşk Yakar setinde skandal yarattı.
Samiksha, Zindagi Ki Mehek AşkYakar’in başrol oyuncusu Karan Vohra’nın karısı Bella tüm oyuncu kadrosunun ve ekibinin önünde ona tokat attı.
Söylentilere göre Jaiswal, rol arkadaşı Karan’a aşık olduğunu birkaç arkadaşına söyledi. Karan’ın karısı Bella bu haberi öğrenince oyuncudan kocasından uzak durmasını istedi. Bunun üzerine Jaiswal ona birine aşık olmanın önemli olmadığını söyledi. Bunun üzerine Bella gösterinin setinde oyuncuya tokat attı.
Samiksha Jaiswal kimdir? Devamı…
Samiksha Jaiswal’nın medeni durumu: bekar
Sevgilisi yok
Samiksha Jaiswal’in ailesi hakkında bilgi.
Oyuncunun anne ve babasının adı bilinmiyor.
Kız kardeşinin adı Pankhuri Jaiswal
Favori yiyeceği Pani puri
Sevdiği aktör: Salman Han
Beğendi kadın oyuncu: Priyanka Chopra
En sevdiği filmler: Titanik, Tamasha
En sevdiği renk: Beyaz
Samiksha Jaiswal, Indore’de orta sınıf bir ailede dünyaya geldi.
Okul ve kolej günlerinde müfredat dışı etkinliklere aktif olarak katıldı. Mezuniyetini tamamladıktan sonra Jaiswal bir süre tiyatroda yer aldı.
Kısa bir mücadele döneminden sonra “Zindagi Ki Mehek” adlı dizide ‘Mehek’ rolüyle başrolü üstlendi.
2019’da Samiksha, Colors tv kurgu draması “Bahu Begum”dev’Noor’ rolünü oynadı.
Samiksha’nın hayalindeki rol Imtiaz Ali’nin filmlerinde başrol oynamakmış.
Oyuncu köpekleri çok seviyor.
Jaiswal’a daha önce Zee TV’nin doğaüstü dizisi Manmohini’de başrol teklif edilmişti ancak Jaiswal, Manmohini’deki Chudail karakterini canlandırmaktan korktuğu için teklifi reddetmiş. Rol daha sonra Reyhna Malhotra’ya gitti.
Bir röportajda Samiksha, bir şans verilirse Ekta Kapoor’un dizisi “Naagin” de çalışmayı çok istediğini söyledi.
Oyuncuya Mehek’ten sonra proje seçmek için neden bu kadar beklediği soruldu. Oyuncu “Mehek sona ermek üzereyken yapımcı Prateek Sharma bana Manmohini’deki baş rolü teklif etti. Ama dürüst olmak gerekirse, aynı kanalda bu kadar olumlu bir rol yaptıktan sonra bir cadı karakteri olan chudail’i canlandırmak istemedim. Üstelik karakter beni korkuttu. Daha sonra birçok projeden teklif aldım. Ama hiçbiriyle ilişki kuramadım. Sonra Prateek beni Bahu Begum dizisi için aradı ve kadın başrollerden birini seçmemi söyledi. Bende Noor karakterini seçtim” dedi.
Oyuncuya Noor karakterini neden seçtiği soruldu?
Samiksha Jaiswal “Çünkü onunla gerçekten ilişki kurabilirdim. Birçok oyuncu risk almak istemese de, ben bu riski aldım. Herhangi bir dizinin baş karakterlerinin ancak aralarında bir aşk hikayesi olduğunda ‘kahraman ve kadın kahraman’ olarak kabul edildiğini biliyorum. Ve burada en iyi arkadaşı oynuyorum. Ben bunu bir meydan okuma olarak almaya karar verdim. Kendime ve yapımcılara inanıyorum ve bunun verimli olacağını biliyorum”dedi.
Sektörde henüz yenisiniz ve bu sizin ikinci şovunuz. Seçiminizin geri tepebileceğini hissetmiyor musunuz?
Oyuncu bu soruya gülerek cevap veriyor. “Evet, olabilir ama ilişki kuramadığım bir karakteri oynayamam. Yoksa Manmohini’den asla vazgeçmezdim. Özellikle zorlu roller söz konusu olduğunda risk almak gerekir. Karakter hakkında pek bir şey söyleyemesem de, yakında onun birçok tonunu görecek ve neden Noor’u seçtiğimi anlayacaksınız” dedi.
Samiksha Jaiswal kimdir? Yeni dizisi hakkında bilgi
Dizide dostluk ve aşktan bahsediyor, sizin için hangisi daha önemli?
“Aşk çok önemlidir ama içinde dostluk yoksa sürmez. Bir ilişkinin ayakta kalması için o saygıya ve arkadaşlığa sahip olmanız gerekir.”
Bahu Begum’da iki kadın lider olduğu için, yakında kıskançlık konuşmaları da olacak bu konuda ne demek istersiniz?
“Dediğim gibi bırakın insanlar ne istiyorsa onu konuşsun. Diana ile harika bir uyum paylaşıyorum ve harika bir kimyamız var. İnanmayacaksın ama Arjit bazen aramızdaki bağı kıskanıyor. Dış mekan çekimlerimizde bile aynı odada kaldık ve çok eğlendik. Biz gerçekten çok iyi arkadaşız ve bu her zaman böyle olacak.”
Samiksha Jaiswal Bahu Begum dizisi yüzünden hayranlardan nefret mesajları aldı.
Bahu Begum Hint dizisinde Samiksha Jaiswal
Noor Qureshi karakterini Arjit Taneja
Azaan Akhtar Mirza karakterini Diana Khan ise
Shayra Kapoor karakterini canlandırıyor. Dizide bir aşk üçgeni var. Ancak Noor’un (Samiksha) annesinin ve nişanlısının ölümünden Shayra’yı (Diana) sorumlu tutması ve Azaan’dan (Arjit) onunla evlenmesini istemesi hayranlarını kızdırdı. Ünlü oyuncu sosyal medyada da çok tepki aldı. Ancak Samiksha zihinsel olarak buna hazırdı.
Daha önce yapılan bir röportajda…
Daha önce yapılan bir röportajda, kendisine ikinci eşin toplumda kolayca kabul edilmediği, bu yüzden tüm bunlarla nasıl başa çıkmayı planladığı sorulduğunda, Samiksha, “Ben ikinci eş değilim. Bu dizi bir sürü sürprizleri olan çok farklı bir hikayeye sahip. Evet, yorumlardan çok korkuyorum. Silsila Badalte Rishton Ka şovu sırasında Drashti Dhami ile benzer bir şey olduğunu hatırlıyorum. Drashti Dhami’de üçüncü kişiydi. Ve insanlar büyük tepki göstermişti. Gerçi bizim hikayemiz o hikaye çizgisine yakın bile değil. Çünkü o bir Colors TV programıydı. Bir meydan okumaya başladım ve yanlış gitmeyeceğime dair hislerim var” dedi.
Samiksha Jaiswal canlandırdığı karakterler her zaman Hint kıyafetleri giydiği için gerçek hayatta da oyuncu geleneksel kıyafetler giymeyi tercih etmiyor.
Samiksha aceleci ve telaşlı biri değil. Bu yüzden sabahları çekimler için evden ayrılmadan önce kendi kahvaltısını ve öğle yemeğini hazırlıyor.
Zindagi Ki Mehek için yapılan çekimlerin ilk 15 gününde Samiksha, Chandni Chowk ve Delhi’nin diğer bölgelerinde tek başına bir scooter (sıkutır) sürdü. Delhi’de yeni olduğu için her yeri tek başına keşfetmek istedi.
Samiksha’nın günü bir fincan sade kahve veya limon çayı ile başlar ve gün boyunca saf sebze suları içer.
Aktris ayrıca ekrandaki düğünü için çok çalıştı ve dokuz kilo verdi.
Aktris, Zindagi Ki Mehek dizisi bitmeden önce Yash Ajmera’nın yönettiği bir müzik videosunda yer aldı. Müzik videosunun adı ‘Pehli Dafa’.
Bu arada oyuncunun yer aldığı Bahu Begum Hint dizisinde Saath Nibhaana Saathiya Masum da Ahem ve Jaggi karakterini canlandıran hintli oyuncu Mohammad Nazim, Asgar Mirza karakterini canlandırdı.