Hint Magazin Öne Çıkan

Anas Rashid Sevgilisinden neden ayrıldı?

Anas Rashid Sevgilisinden neden ayrıldı?

Diya Aur Baati Hum Can Yoldaşım hint dizisinde Surac karakterini canlandıran Anas Rashid şuan evli ve iki çocuk babası.

Evlenmeden önce aşık olduğu kadınla 6 sene çıkmış. Sevgilisinin adı Rati Pandey. Çift 6 sene çıktı ama ilişkilerini hep gizli tutmayı tercih etti.

Yakında evlenecekleri söylenen çift süpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Ayrılık sebebleri ise çok şaşırtıcıydı.

Endüstrisinde birbirlerine sırılsıklam aşık olmaları ile bilinen çiftin ilişkisi  Anas’ın ailesinin Rati’yi uygun bir hayat arkadaşı olarak görmediği için bitmiş. Yani Anas Rashid’in ailesi kızı istememiş.

O dönem Anas Rashid ile bir röportaj yapılmış. Anas’a evlilik planları sorulduğunda, “Ayda 30 gün çekim yapıyorum. Karakterim her zaman dizide yer almalı.

Anas Rashid Sevgilisinden neden ayrıldı?
Anas Rashid Sevgilisinden neden ayrıldı?

Evlenmem için setten 15 20 gün izin almam gerekir. O yüzden şuan için evlenmem imkansız.”35 yaşındaki oyuncu, “Evlenmek kolay değil. Ben şahsen eve dönüp tüm akrabalarımı davet etmek, arkama yaslanıp onlarla bütün bayramların tadını çıkarmak isterdim. Uzun uğraştırıcı bir süreç.” dedi.

Nasıl biri ile evlenmek istediği sorulduğunda ise Anas, “Sevdiğim kızla evleneceğim ama o aynı zamanda ailemin onayladığı ve kabul ettiği biri olmalı” dedi.

Yorum Bırakın

error: Content is protected !!