-reklam-

Web dizileri ile kalıplarını kıran oyuncular.

-reklam-

Web dizileri ile kalıplarını kıran oyuncular.

Hindistanda televizyon sektöründe yer alan çoğu oyuncu canlandırdıkları karakterlerin üzenlerin yapışmasından şikayet ediyor.

Ama Web dizileri onlara bu kalıpları yıkacak yeni kapılar açıyor. İşte  dizilerdeki karakterlerini üzenlerinden atmayı başaran hintli oyuncular.

Kariyerine Banoo Main Teri Dulhan ile başlayan Divyanka Tripathi, Yeh Hai Mohabbatein Sev Yeter hint dizisi ile ün kazandı. Hayranları onun Ishita karakteri ile sevdi. Ama dizideki karakteri oyuncunun üzerine yapılmıştı. Daha sonra oyuncu Web dizisi olan bam, Coldd Lassi aur Chicken Masala’da Nithya Sharma karakterini canlandırdı. Karakteri, bekar bir anne ve profesyonel bir şefdi.

Karakteri Yeh Hai Mohabbatein’deki ağırbaşlı ve yumuşak sesli naif kişiliğinden çok farklıydı. Web dizisindeki karakteri agresif bir kişilikti. Divyanka, karakterinin hakkından gayet güzel geldi.

Saraswatichandra İki Yabancı’da Kumud karakterini canlandıran daha sonra Beyhadh Tutku hint dizisinde ve Beyhadh 2 de yer alan oyuncu Jennifer Winget, ALTBalaji’nin Code M dizisinde yer aldı. Üniforma giydi ve herkesi şok etti. Oyuncu bu dizide güçlü bir subayı canlandırdı.

Web dizileri ile kalıplarını kıran oyuncular.

Bir röportajda Jennifer, bu karakterinin öncekilerden çok farklı olduğunu söyledi. Böylece Jennifer Winget de üzerine yapışan rollerini kırmış oldu. 

Çok sevilen Iss Pyaar ko Kya Naa Doon Bir Garip Aşk’da Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon sezon 3 de de yer aldı. Üzerine yapışan karakterini Asur ve Halahal’daki karakterleri ile çıkarmayı başardı. Bu web dizileri, oyuncuya çok yönlülüğünü sergileme şansı verdi. Barun Sobti en son 200 Halla Ho da yer aldı.

-reklam-
Editör

Recent Posts

Mustafa Zamani Öldü mü? Kimdir? Dizileri, ödülleri (Gerçek Bilgi)

Sosyal medyada dolaşan haberlere göre, İranlı oyuncu Mustafa Zamani'nin öldüğüne dair söylentiler yayılıyor. Ancak bu…

4 hafta ago

2024’Te Vizyona Giren 5 Yeni Hollywood

FilmiHollywood filmleri, romantik komedilerden aksiyon gerilimlerine kadar, izleyicileri heyecanlandırıyor ve etkiliyor. Scream veya The Evil…

4 hafta ago

En Karizmatik 9 İngiliz Ünlü oyuncu

9 Kit Harington: Game of Thrones'un Unutulmaz Yıldızı Kit Harington, dünya çapında milyonlarca hayranın ve…

3 ay ago

Taş Kağıt Makas: Yeni Dizi 2024 – Hafıza ve Adaletin Dansı

MF Yapım'ın iddialı yapımlarından biri olan "Taş Kağıt Makas", hafıza ile adalet arayışının kesiştiği derin…

3 ay ago

Barış Baktaş Ailesi ve Aşk hayatı bütün bilinmeyenleri

Barış Baktaş, 12 Şubat 1997'de Batman'da doğmuş ve Kanal 7'de yayınlanan "Kan Çiçekleri" dizisiyle tanınan…

3 ay ago

Rüzgarlı Tepe Dizisi Hakkında Her Şey

Kanal 7'nin yeni dizisi Rüzgarlı Tepe, izleyicileri ekran başına kilitliyor. Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre…

3 ay ago
-reklam-